Carrer Creus s/n, 07550 Son Servera
Generació 2015 Classe C Projecte: el sistema ossi

Projecte: el sistema ossi

En aquesta entrada nova volem compartir-vos el resultat d’algunes activitats que hem anat fent al llarg de les darreres setmanes en relació al projecte de sistema ossi.

Vàrem conèixer alguns dels ossos que tenim i les seves característiques. Coneguérem un personatge emblamàtic al centre: l’esquelet a tamany real, amb qui vàrem aprofitar per identificar-li els ossos. I sabeu què? Vàrem jugar a ser metges i metgesses.

Ens va agradar tant que decidírem crear el nostre propi esquelet. A més a més, cercàrem informació sobre els raig X, la seva funcionalitat i en vàrem veure alguns. A més, comparàrem raigs X d’humans amb d’animals i férem comparacions.
Tot i això ens va donar peu a crear la nostra pròpia radiografia.

En definitiva, una passada!